CARTE NEERA

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: NEERA

Cod produs: 10007848


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

5.50 buc

Total: 5.50 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Prin aceasta carte dorim sa va prezentam o dieta simpla si eficienta, mai putin cunoscuta la noi in tara. Cura a fost dezvoltata in Elvetia in ultimii 50 de ani, in baza indrumarilor lui Stanley Burroughs, homeopat cu o vasta experienta, din Hawai.

Desi cura Neera nu este o cura de slabit, detoxifierea si purificarea completa a organismului de toxine si de grasimile in exces atrage dupa sine o pierdere in greutate. "Pe perioada curei, grasimea se dizolva in sensul concret al cuvantului" -scrie Stanley Burroughs. Cei care efectueaza cura vor observa modul in care se desfasoara acest fenomen in organism. Proba practica spune mai mult decat miile de teorii, iar succesul curei in Elvetia, Germania, Austria si Ungaria de exemplu, are o putere doveditoare. Degeaba au dorit expertii in alimentatie sa demonstreze faptul ca in zece zile nu se pot pierde cantitati atat de mari de grasimi.

Tot ce pot sa va spunem este ca, respect teoriile expertilor, dar sa incerce ei insisi dieta si sa vada efectul acesteia.

Am vazut deja multe schimbari radicale. (K.A. Beyer, autorul cartii cu titlul: Cura de detoxifiere si purificare Neera.)


Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*